leden voor leden
Op deze pagina delen leden informatie die zij willen delen met andere leden van onze vereniging. De schrijver beslist welke tekst, de tijd van het plaatsen en de tijd van het verwijderen op de site. Meldingen kunnen aangeleverd worden aan: secretaris@buurtbusmaasdriel.nl
Zomaar iets....:
Hoezo, ouderen zijn niets waard... We zijn een fortuin waard! We hebben zilver in onze haren goud in onze tanden, gas in onze darmen, stenen in onze nieren, lood in onze schoenen, kalk in onze nagels, staal in onze heupen, plastic in onze knieën. Vol met dure medicijnen lijken we wel op goudmijnen. Een mens met zoveel mineralen is met geen miljoen te betalen. Daarom ga ik fier door t'leven en neem kritiek op als een spons, want door al die rijkdom drijft de economie nog steeds op ons!
Schitterende winterfilm uit 1942 die ik (Maarten van Hintum) tegenkwam...... En van winterbanden hadden ze nog nooit gehoord............ 1 het is 1942 2 het is oorlog 3 het vriest 20 graden 4 er ligt een halve meter sneeuw 5 de treinen rijden 6 het openbaar vervoer rijdt 7 de winkels worden bevoorraad 8 de straten worden schoongemaakt 9 iedereen is op straat om te helpen NU ruim 70 jaar later 1 het is 2013 2 het is vrede 3 het vriest 5 graden 4 er ligt 20 cm sneeuw 5 er rijden geen treinen 6 er is geen openbaar vervoer 7 de winkels hebben te weinig voorraad 8 er is geen straat of weg schoongemaakt 9 er is een oproep om thuis te blijven hoe is het over 70 jaar? geniet van het filmpje door op de knop hieronder te klikken: